Радио „Реакция“ те кани на купон

OFFNews 19 март 2014 в 13:23 2215 0

Студентското радио "Реакция" във Факултетa по журналистика и масова комуникация на СУ организира купон на 21 март в бар "Тънка червена линия".

Диджеите, които ще се грижат за добруването на настроението Ви са Shaker Maker, Марто от Строежа, Soregashi, DJ Onzy и Lazy Face.

Има обаче „уловка“ – входът за събитието ще бъде 3 лв., защото момчетата и момичетата от Студио 69 се нуждаят от подновяване на техниката.

Затова те издигат лозунг „Регенерация за радио Реакция - цъфни с 3 лв., за да вържем“.

„Обичаме си радиото и се стараем да си осигуряваме основните консумативи и разходи с помощта на различни проекти. За съжаление е трудно на нас като студенти да отделяме освен ентусиазма, времето и енергията си, допълнителни средства за остаряващата техника в Студио 69, както и за някои такси, които като онлайн медия трябва да покриваме“,обяснява Стела Михайлова, част от екипа на радио Реакция.

Начало на размазването от 21 часа.

Радио „Реакция“ е независима студентска медия, която се помещава в Студио 69 на Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет. Радиото цели да осигурява практика за обучаващи се журналисти, да информира, да развлича, да се развива устойчиво и да запази студентската си независимост и самоуправление.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews