Промо билетите за концерта на Томас Андерс от Modern Talking привършват

ОFFNews 11 октомври 2016 в 16:35 10384 0

Томас Андерс.

Промоционалните билети за концерта на Томас Андерс от известното дуо Modern Talking в София на 14 декември в Зала 1 на НДК са на изчерпване.

Емблeматичният и магнетичен глас на култовото дуо от 80-те и 90-те години на 20-ти век, секс символ и идол за милиони фенове по света - пристига за двучасов концерт с най-доброто от музиката на Modern Talking. Няколко дни преди Коледа ще имаме възможност дружно да си припомним, да запеем и da се раздвижим в ритъма на „Cheri Cheri Lady“, “You’re My Heart – You’re My Soul“, „Brother Louie“ “You can win if you want” и още много други любими песни. 

Томас Андерс ще стъпи у нас по покана на организаторите от "Event Ease" и се очаква да пристигне в София поне ден преди концерта на 14 декември. Марково шампанско, диетична храна и напитки, много лед и различни видове чай ще бъдат на разположение на Томас Андерс и неговият бенд в гримьорната в деня на концерта. Звездата има изискване там ще бъдат разположени и специални добре осветени огледала, мека мебел и луксозни прибори. За екипът му ще бъде осигурена много и студена бира.

Промоционалните билети за събитието от 40 лв. вече са на изчерпване, а останалите са с цена от 55 до 85 лв., според мястото в залата. ВИП местата в оркестрината (в непосредствена близост до сцената) са с цена от 120 лв. Всички билети се продават с пълна сила "Ticketportal", а също и в Билетен център в НДК, верига бензиностанции OMV, книжарници Booktrading, магазини “Пикадили”, “На Тъмно”.

Modern Talking достигат до № 1 в класациите на 81 държави по света още с появата на първата си песен - “You’re My Heart – You’re My Soul“ oт 1984г. Следват супер успешните “You can win if you want” и “Cheri Cheri Lady” oт 1985 г., “Brother Louie”, “Atlantis is calling (SOS for love)” от 1986 г., а от тогава до днес албумите на легендарното дуо са разпродадени в над 150 милиона копия по света.

Томас Андерс пък е единствената международна звезда, която изнася цели 11 пъти концерт в московския Кремъл. Повече от 30 години от началото на Modern Talking, над 40 години на сцената, повече от 25 издадени албума и множество награди - Джентълмена на музиката, както наричат Томас Андерс, има над 420 златни и платинени диска, престижнатa награда “ECHO” (неколкократно), “Bambi”, “Goldene Europa”, “Goldene Kamera”, “The World Music Award”, Златен и сребърен “Bravo-Otto” и много други отличия.

Интересен факт е, че и до днес в Германия фенове от цял свят честват фен-ден на Томас Андерс всяка година в края на септември. Самият той дава голяма част от приходите си за благотворителност.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови