Промени в програмата на Plovdiv Jazz Fest 2020

OFFNews 30 октомври 2020 в 15:32 1595 0

Заповедта на Министерство на здравеопазването, публикувана на 27 октомври, която промени броя на местата от 50% на 30% от общия капацитет на провежданите културни събития, наложи сериозна реорганизация и в програмата на шестото издание на Plovdiv Jazz Fest. 

За огромно съжаление, двата концерта от откриващата вечер (05 ноември) на пианиста Живко Петров и китаристите Веселин Койчев и Цветан Недялков, заедно с квартета The Teachers, ще бъдат отложени за пролетните месеци. Сумите за всички закупени билети ще бъдат възстановени.

При възникналите обстоятелства, гостуването на басиста Ричард Бона, няма да се осъществи. Концертът на пианиста Антони Дончев и барабаниста Христо Йоцов и тяхната формация „Акустична версия“ остава на 06 ноември от 21:00 ч. Преди него, от 19:30 ч., Милен Кукошаров ще представи своя нов проект Wind Harmonium. Сумата за всички закупени до момента билети ще бъде възстановена и ако гости на фестивала желаят, ще могат да закупят отново билет за тази вечер, но на стойност 30 лв.

Продажбата на билети за двата концерта на Авишай Коен трио е спряна. Все пак ситуацията налага следните промени:

- по всяка вероятност, няма да е възможно да бъдат спазени предварително закупените места. Екипът на фестивала ще съдейства изцяло на гостите, за да може настаняването да бъде бързо и спокойно;

- хората, които са закупили билети за 14 и 19 ред на 07 ноември от 19:30 ч., ще бъдат пренасочени към концерта от 21:00 ч. Не е нужно билетите да бъдат презаверявани. Ако тези хора нямат възможност да присъстват на по-късния концерт, могат да върнат своите билети и сумата за тях ще бъде възстановена. 

Всички Фестивални билети (Grand Pass) могат да бъдат върнати и сумата, инвестирана в тях ще бъде възстановена. Гостите със закупени Grand Pass-ове могат да вземат билети за 06 и 07 ноември. Те са единствените, които ще имат опцията да получат билет за концерта на Авишай Коен на 07 ноември от 21:00 ч.
За целта е нужно в сайта на Eventim (в концерта на Авишай Коен трио) да въведат промо кода от първите 20 цифри от баркода на закупеният вече Grand Pass.

Процедурата за връщане на билетите е следната:

Сумите за билетите, закупени от мрежа на EVENTIM, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

* Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес - София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай че билетите са закупени от сайта на EVENTIM:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на EVENTIM: София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени;
- с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите на адрес: София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билетите е 06 ноември.

Екипът на Plovdiv Jazz Fest искрено се извинява за неудобството, което причинява и остава на разположение за пълно съдействие. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови