Принц Чарлз с роля в новия филм за Джеймс Бонд?

OFFNews 05 август 2019 в 10:05 2713 1

Британският престолонаследник принц Чарлз е получил предложение да изпълни малка роля в предстоящия 25-и филм от поредицата за приключенията на Джеймс Бонд, съобщи Агенция ТАСС, цитирана от БТА.

В последно време създателите на филма се сблъскаха с редица проблеми, включително травмата през май по време на снимки на изпълнителя на главната роля Даниъл Крейг. "Не е тайна, че филмът е изправен пред трудности, но една покана към член на кралското семейство може да бъде точно това, от което се нуждае продукцията", пише в съобщението.

През юни принц Чарлз посети снимачната площадка в лондонските студиа "Пайнууд" и се срещна с част от звездите на филма, сред които и Крейг.

"Всяко потвърждение за епизодична роля на престолонаследника вероятно ще бъде запазено в строга тайна, но ако той откаже, продуцентите могат да насочат вниманието си към принцовете Уилям и Хари", допълва източникът.

Принц Чарлз може да стане вторият член на кралското семейство, участвал в снимки, свързани с Джеймс Бонд. През 2012 г. самата кралица Елизабет Втора се включи в тематичен клип с екранния агент 007 Даниъл Крейг за откриването на Летните олимпийски игри в Лондон.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови