Postmodern Jukebox стартираха турнето си в Европа

Формацията на Скот Брадли ще обиколи 65 града за по-малко от два месеца

Йоанна Димитрова 09 март 2017 в 16:32 3711 1

Ненадминатата сензация Postmodern Jukebox предприе своята ретро инвазия в Европа. Формацията на Скот Брадли ще атакува милионите си почитатели с нова доза суинг, джаз и кавъри на свеж ретро глас, разделена на два лъча стартирайки едновременно от Великобритания и Русия. Концертът им в България ще бъде на 28 март в Зала 1 на НДК.

PostModern обявиха на официалния си сайт и кои са звездите от вечно обновяващия се състав, които ще се включат в настоящото им турне.

Почитателите на винтидж стила познават добре талантливата джаз певица, актриса и пинъп модел Робин Адел Андерсън! Благодарение на харизмата и невероятните си музикални изпълнения тя има стотици хиляди последователи в социалните мрежи и над 140 милиона гледания в YouTube. Едни от най-емблематичните ѝ изпълнения в състава на PMJ са We can’t Stop на Miley Cyrus, Careless Wisper на Wham!, Blurred Lines на Robin Ticke и Call Me Maybe на Carly Rae Jepsen.

Елегантен и талантлив като младия Джийн Кели, Вон Смит бързо се утвърждава като един от най-харесваните вокалисти на Postmodern Jukebox. Изгрява в шоуто American Idol от 2009 г. и от тогава кариерата му е във възход. През 2012 г. Лейди Гага го кани като продгряващ артист на турнето си в Австралия. Най-запомнящите изпълнения на Вон Смит в Postmodern Jukebox са Shake It Off на Taylor Swift, Cry My a River на Justin Timberlake и вечната коледна класика Have Yourself a Merry Little Christmas.

Тъмнокосата красавица Сара Нимез е поредната звезда в съзвездието PMJ. Великолепна певица, даровит текстописец и обещаваща актриса тя участва в много от музикалните проекти на легендите Richard Marx и B. J. Thomas. Големият пробив, обаче, идва след поканата на Скот Брадли. Феновете на PMJ познават Сара Нимез с изпълнения като Love Yourself на Justin Bieber, “Pokemon” Theme Song и Hey Ya! на Outkast.

„Бързата стъпка“ на Postmodern Jukebox също влиза в състава. Очарователната Сара Райх показва на съвременниците си, че степ танците не са отживелица, а истинска ретро класика. На 15 години списание Dance Spirit я включва в класацията си 20 Hot Tappers Under 20 и от тогава до ден днешен Сара е напълно отдадена на танците. Занимава се с хореография и преподавателска дейност в над 40 държави по цял свят. Най-известните винтидж кавъри с участието на Сара Райх са Sweet Child O’ Mine, The Tap Awakens, Family Guy и Bad Romance.

Световният успех на PMJ безспорно се дължи на неговия създател и основен двигател Скот Брадли. Идеята е проста – най-големите хитове от 21 век, преработени в традициите на джаза на 20-те, ирландския фолк, рагтайм, суинг и ретро кабаре. Всяка песен идва със собствена стилистика, музиканти и певци - момчетата са с тиранти, карета и костюми. А неустоимите дами допълват божествените си гласове и стопроцентов сексапил със зашеметяващи винтидж тоалети, прически и грим.

Само за няколко години проектът генерира огромен успех в социалните мрежи, които остават единствения им канал за промотиране. Доказателствата са достатъчно красноречиви: PMJ имат космическите 500 милиона гледания и над 2 милиона последователи в YouTube.

Билети за концерта в България се продават в мрежата на Eventim.bg на цени от 50 до 160 лева.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови