Поредицата SoExhibition продължава с "Тридесет и три"

ОFFNews 12 февруари 2015 в 19:55 3051 0

Поредицата от изложби SoExhibition продължава с откриването на "Тридесет и три" от Нечоарт на 18 февруари от 19:00 часа.

Мястото, както винаги, е SOHO, ул. "Искър" №4, а входът е свободен. Ако не успеете да дойдете в премиерния ден, може да го направите до 19 март.

В навечерието на 33-тия си рожден ден Нечо ще представи точно толкова на брой картини в изложбата „Тридесет и три“, които е създал през последните няколко години.

Някои от тях вероятно ще познавате от картичките на Нечоарт, други ще видите за първи път, но едно е сигурно - ще имате възможност да помечтаете за топлината на лятото, да посвирите на укулеле, яздейки състезателен охлюв, ще може да се изстреляте чак до луната или да станете по-високи и от облаците.

 

В личната си карта авторът е записан като Недялко Иванов, но всички го познават като Нечо или Нечоарт. Рисува откакто се помни, а когато твори, обича да оставя въображението си да го води. Започва често без конкретна идея, с проста линия, която го отвежда до непознати места. През годините е използвал различни техники за рисуване, но в света на дигиталните картини се чувства у дома си. Въпреки това, все още знае как да държи четка и молив в ръка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови