Пабло Черути идва за публична лекция у нас

ОFFNews Последна промяна на 27 ноември 2015 в 17:40 2466 1

​Генералният директор на ​групата VIPARIS ​(​10-те най-големи конгресни и изложбени центрове в Париж​) Пабло Накле-Черути идва в България по покана на директора на Националния дворец на културата (НДК) Мирослав Боршош. 

Черути ще изнесе публична лекция на тема: "Мениджмънт и лидерство в конгресната индустрия: Френският опит", на 27 ноември (петък) от 18:00 часа в Зала 8 на Двореца. 

Лекцията ще бъде последвана от дискусия с професионалисти от сферата на конгресната индустрия в България. Работният език ще бъде английския със симултантен превод на български.

Визитата е резултат от две работни срещи през изминалата година между Боршош и Черути в Париж, в рамките на които беше постигнато намерение за партньорство между Двореца и групата VIPARIS.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.11 2015 в 20:18

Еми колеги извинявайте, но да публикувате съобщението в 17.40 в деня на събитието, което започва 20 мин. след публикацията е меко казано несериозно. По- добре да не си бяхте правили труда. Или НДК отново не са направили нищо за стигне събитието до хора от бранша и нямат жив човек...