Отменят концерта на Стив Вай заради случващото се в Турция

ОFFNews 21 юли 2016 в 19:29 7573 7

Снимка olympiahall.com

Стив Вай.

Днес от "Firestorm Productions" бе получено официално и окончателно потвърждение за отлагането на концертите на Стив Вай в София и Истанбул, изпратено от екипа на музиканта. Тежкото решение е следствие на трагичните събития от последната седмица в Турция.

Парите за всички закупени билети ще бъдат напълно възстановени от Eventim.bg. Билети, закупени на каса на "Eventim", се връщат на мястото, откъдето са закупени.

Билетите, закупени чрез интернет страницата www.eventim.bg, могат да бъдат върнати на място в централния офис на ул. „6-ти Септмември“ 58 в София, или дистанционно - чрез изпращане на билета по куриер до адреса на управление на "Eventim", в който случай клиентът трябва да предостави на "Eventim" номер на банкова сметка, по която да му бъде преведена цената на билет.

Двата концерта трябваше да се проведат съответно на 3 август (Истанбул) и 5 август (София), като част от настоящето турне на Стив Вай „Passion and Warfare 25th Anniversary Tour”.

Очаква се скоро да се разбере дали ще бъдат обявени нови дати, на които феновете в България и Турция ще могат да се насладят на изпълненията на Стив Вай и съпътстващите го музиканти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

6

Red or Dead

21.07 2016 в 22:29

Контра въпрос, веднага....ти ако си на мое място...след толкова дивотии дето се наслуша и му се задръстиха всички...чакри......би ли гоприел за...чиста монета;)....Само не ми обиждай интелекта с....репертоара от вчера за “тактически, мактически...колатерел....пиар....“......аз съм сигурен, че много пъти си проклинал дяволчето което ти е подсказвало, много от тежките и обидни думи които съвсем незаслужено ни отправяше и...отправяш...много тежки грехове имаш към прогресивните сили и твои предани бивши другари, предателството беше тежко....

Купи си една репродукция на Рембранд-"Завръщането на блудния син“
http://pravoslavieto.com/ikonopis/1/evangelski_razkazi/bludnija_sin/bludnija_sin_rembrandt.jpg

Всеки път когато решиш да напишеш..Cool...Eurasia happy....се спри......се загледай в картината......Чудото ще те споходи.....шанс има за всяка изгубена душа.....

сега почва шоуто на младежите от кембридж..по бтв..

63994

4

Red or Dead

21.07 2016 в 21:35


Ку-Ку....чувам.....Ние пак сме тук.....

Сори за частичния офтопик, но нямаше как да пропусна един от последните “туита“ на Стив Вай...кратък и ясен като е озвучен подобаващо и като заглавие на изпълнението...как да не го обичаш още повече след този “туит...

“Viva Rusia, glory of Putin“
https://www.youtube.com/watch?v=NiTXGswyAls...