Експлозивен Rock ‘n’ Roll с американски и френски рокери през октомври в София

ОFFNews 21 юли 2016 в 19:09 5885 0

Американските power rock диваци Valley Of The Sun се завръщат в България за концерт в столичния клуб "Mixtape 5" на 13 октомври, четвъртък, по покана на „Грешният организатор”.

През 2015 г. янките бяха хедлайнер в първата вечер на третото издание на Wrong Fest, където впечатлиха феновете на шумния рок с изявата си. Несъмнено и този път ни очаква яко куфеене, рифове и експлозивен рок.

Групата прави поредното си европейско турне по случай чисто новия си албум, издаден от "Fuzzorama Records", който Valley of the Sun нямат търпение да изпълнят на живо София.

Това не е всичко обаче – заедно с тях идват и френските псайх стоунъри Dot Legacy, които ще свирят за първи път на българска земя. Несъмнено френските рокери ще ни раздвижат със солидното си фъзово звучене. Dot Legacy съществуват от 2009 г., а след две европейски и едно бразилско турне са отработили отлично звука и представлението си, свеждайки ги до яростно поведение на сцената.

Билетите за концерта са вече в продажба в мрежата на "Ticket Logic" на стойност 15 лв. за брой. Може да следите събитието в Фейсбук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!