Новият сезон на "Игра на тронове" изтече в интернет

ОFFNews 01 април 2016 в 18:06 10977 3

Новият, 6-и сезон на популярния сериал на HBO - "Игра на тронове", изтече в интернет, съобщи лично писателят на сагата "Песен за огън и лед", по която се снима поредицата, Джордж Мартин.

Първият епизод на "Троновете" трябваше да се появи на 24 април, но явно "течовете" в телевизията продължават, след като миналата година, преди премиерната дата, в мрежата изтекоха 4 епизода на сериала. Този път хакерите явно са се докопали до всички.

Както знаете, всеки сезон съответства на определена книга от поредицата. Сега, за първи път, сериалът ще изпревари хартиения си събрат, като ще излезе преди него, така че дори читателите не знаят какво предстои да се случи.

"Много съм развълнуван, искам да разбера дали Джон ще бъде съживен от Мелисандра, или не, ще изяде ли най-сетне Денерис шамарите и ще изпие ли Тирион всичкото вино във Вестерос", написа Мартин в сайта си.

Той добави, че си няма идея как да продължи сагата и затова е забавил публикуването на шестата книга, за да почерпи идеи от сценаристите Дейвид Бениоф и Ди Би Уайс. 

Писателят заяви, че тази вечер, по повод първи април, ще покани целия дамски актьорски състав на сериала в дома си, за да разиграят някои от култовите сцени в него.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!