Нова арт платформа за ценители на авторски творения

OFFNews 23 септември 2020 в 18:56 3063 0

Вече съществува нова арт платформа, в която хендмейд творчеството събира ценителите на добрия вкус и красотата -mishmashfest.com .

Само с няколко клика любителите на порцелан, керамика, бижута, графики, илюстрации, мода и аксесоари могат да пазаруват директно от авторите. Същевременно българските творци имат уникалната възможност да поддържат постоянна връзка със своите почитатели, за да опознаят още повече желанията и очакванията им.

Потребителите на mishmashfest.com , освен че ще радват себе си и любими хора с уникати, ще подкрепят българските творци, които в голяма степен пострадаха от извънредното положение в страната и последвалата икономическа криза - най-вече, ще преодолеят с лекота ограниченията на социалната дистанция.

Тази идея мотивира и организаторите на Mish Mash Fest – Левена Лазарова и Косара Чигирева да изградят българския аналог на най-големия международен сайт за хендмейд творения – etsy.com.- именно сега: „Тенденцията на сериозен интерес към авторските творения е доста отчетлива в последните години. Логично беше да пренасочим публиката от базарите в онлайн пространството като едновременно с това пренасочим част от трафика към стотиците малки интернет магазинчета към една мащабна и професионално изградена онлайн платформа.“

А кой по-добре би се справил с тази задача от създателите на най-големия градски фестивал – Mish Mash Fest, който за 5 години има над 30 издания?

Фестът е дал възможност за изява на над 200 млади творци, разказвайки техните истории в сайта „Момичетата от града“ и предоставяйки им възможност да се срещнат със своята публика. Арт събитието е гостувало в емблематични софийски емблематични градски пространства като Съюз на архитектите, Червената къща, НДК, Градинката зад Националната библиотека и мн. др.  През последните две години Столична община призна значимостта му за развитието на градската култура като го включи в Културния календар на София.

Именно голяма част от любимите втори от Mish Mash Fest се включиха в платформата, в която всяко едно авторско произведение е истинска находка. И докато чакате следващото вълнуващо лайф издание, не спирайте да пазарувате – с повод и без повод.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови