Мислите се за забавни - ха да видим

ОFFNews 18 януари 2016 в 16:28 4540 0

На сцената на "The Comedy Club София".

"The Comedy Club Sofia" е новото място за комедия в София. Клубът предлага по 4-6 комедийни представления седмично и е място, където можете да отидете след работа и да се позабавлявате с приятели по уникален начин.

Новата инициатива на заведението е да открие най-забавните и интересни хора в София и да им даде шанс да се изявят.

"Open Mic" и "Funny Story Night" са новите формати на "The Comedy Club", в които всеки може да се запише и да участва на сцена. "Вечерта на забавните истории" е шоуто, в което всеки желаещ може да се запише и да разкаже лежерно една 5-7 минутна забавна история. Тук няма тежки правила, а само награда от бутилка уиски за най-добрата история според публиката.

"Open mic" обаче е нещо тотално различно. Отвореният микрофон е място, където всеки може да се пробва, но не всеки може да издържи 10 минути на сцената при наличието на строгия съдия. Публиката е най-суровият съдник на участниците и те оцеляват само ако на нея ѝ е забавно*.

Всяка вечер публиката решава и кой ще спечели голямата награда от 100 лева, както и участие във финалната комедийна вечер през юли, в която един участник ще спечели 500 лева.

Следващия отворен микрофон в "The Comedy Club Sofia" ще бъде на 29 януари от 19:30 часа. Записването става във Фейсбук страницата на заведението.

Страница на статията : 0102
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!