Малума представи новия си дългоочакван албум F.A.M.E.

OFFNews 18 май 2018 в 13:19 2575 0

Световната латино звезда Малума, представя новия си дългоочакван албум „F.A.M.E.“. Новият студиен проект излиза днес и у нас се издава в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Името на албума „F.A.M.E.“ е абревиатура от следните четири думи на испански: Fe (вяра), Alma (душа), Música (музика) и Esencia (същност). Албумът е трети студиен проект в дискографията на артиста след суперуспешния „Pretty Boy Dirty Boy“ през 2015 година. „F.A.M.E.“ включва 15 песни и е продуциран от имена като Rude Boyz, Edgar Barrera, Timbaland и Scott Storch. В албума има колаборации с Timbaland, Marc Anthony, Prince Royce, SID и Nego Do Borel. Всички 4 издадени сингъла от албума до момента - "Marinero" и видеото към него, както и издадените до момента песни "El Préstamo", "Corazón", "Felices Los 4" и "Felices Los 4 Remix" feat. Marc Anthony - имат огромен международен успех.

На състоялата се неотдавна церемония по раздаването на годишните награди на Билборд за латино музика, Малума беше отличен в категорията „Артиста на годината – социални медии 2018“. Той представи за първи път на живо и сингъла "El Préstamo".

Малума изгря и на корицата на Billboard в зашеметяваща фотосесия заедно с Шакира. По време на конференцията „Billboard Latin Music“ колумбийският изпълнител получи плакет за най-слушан латино изпълнител в платформите с 13 милиарда стрийминга по целия свят, както и сертификати за 29X платинен статус на сингъла "Felices Los 4" и 11X платинен статун на сингъла "Corazón" в САЩ.

В момента Малума е в завършителната част на щатската обиколка от турнето си, което включва напълно разпродадената арена „Медисън Скуеър Гардън Арена“ и две последователни вечери в арена „The Forum“ в Лос Анжелис. Извън рамките на щатското турне, Малума изнесе миналата седмица концерт в Морелия, Мексико пред 50 хиляди души.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!