Легендарният китарист Брайън Мей и Кери Елис вече са у нас

ОFFNews 15 март 2016 в 18:17 2613 0

Остава само ден до дългоочаквания концерт на Брайън Мей и Кери Елис в Зала 1 на НДК на 16 март.

Легендарният китарист на Queen и звездата на Бродуей и Уест Енд са за първи път на турне в Източна Европа и една от спирките в него ще бъде в София. На концерта в зала 1 на НДК ще се насладим на нови версии на популярни хитове на Queen, Beatles, Kansas, любими класики на двамата изпълнители, включително и общата им песен “One Voice”.

Легендарният китарист ще бъде за първи път в България и няма търпение да разгледа София. Той пристига у нас ден преди концерта си и ще вечеря в изискан ресторант. Като истински вегетарианец, Брайън ще наблегне на зеленчуците и разнообразна селекция от сирена, като задължително храните не трябва да са прекалено солени и пикантни. Освен това държи да опита хубаво българско бяло и червено вино.

Двамата с Кери ще имат самостоятелни и комфортни гримьорни, аранжирани с огромни огледала. Те трябва да бъдат заредени с различни видове чай, пресни плодове и минерална вода. В специално обособената кетъринг зона за тях ще има различни видове печени зеленчуци, плата сирена, хумус, вегетариански сандвичи и предястия. Елис ще бъде придружена по време на престоя си у нас от двете си деца, които са винаги с нея по време на пътуванията ѝ.

Входовете на Зала 1 на НДК в деня на концерта ще бъдат отворени в 18:30 часа. Няма да има подгряващи изпълнители, а музикалният тандем се очаква да излезе пред публиката точно в 20:00 часа. С тях на сцената ще се качи и кийбордистът Джеф Лийч, който винаги придружава звездите по време на турне.

Ограничени количества билети за концерта на Брайън Мей и Кери Елис на цени от 50 до 120 лв. все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови