Квартет Hypnotic представя новия си албум в Sofia Live Club

ОFFNews 13 май 2014 в 21:51 3371 0

Струнен квартет Hypnotic.
Струнен квартет Hypnotic.

Чаровните дами от струнен квартет Hypnotic ще представят новия си албум „Destiny“ с концерт-промоция на 4 юни от 20 часа в Sofia Live Club.

Публиката ще чуе всичките 9 композиции от албума, но и няколко тайни изненади за десерт.

Цели 2 години са необходими на четирите музикантки, за да запишат албума си, но това се дължи само и единствено на прецизността, с която те творят своята съвременна класическа музика.

Автор на модерните им новаторски аранжименти е уважаваният италиански композитор Маурицио Абени, работил със звезди от ранга на Андреа Бочели.

А кристалният звук е дело на италианския тонрежисьор Марко Стречони, който е автор на над 600 филмови саундтрака, носител на престижни награди като Оскар, Златен Глобус, Златен лъв, и е работил с велики личности като Енио Мориконе и др.

Имената на четирите харизматично изпълнителки са Гергана Алексиева (цигулка), Мария Новева (цигулка), Марина Хинова (виолончело) и Бистра Копринкова (виола).

Билетите са на цена от 15 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.

Специален гост и водещ на вечерта ще е музикантът Антони Дончев, а подкрепа на дамите джентълменски ще окажат Мирослав Иванов (китара) , Борис Таслев (бас и акустичен бас), Димитър Семов (ударни) и Петър Георгиев (клавишни и акордеон).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!