Quantcast

Кралят на прогресив рока превзема София след броени дни

ОFFNews Последна промяна на 26 април 2016 в 14:45 1811 0

Стивън Уилсън.

Остават само 4 дни до дългоочаквания концерт на Стивън Уилсън. Кралят на прогресив рока, дългогодишен лидер на култовата група Porcupine Tree, пристига за първи път у нас, заедно с екип от талантливи музиканти.

София е една от спирките в турнето "HAND. CANNOT. ERASE.", което преминава с феноменален успех по целия свят. То е в подкрепа на най-новия албум номинирания за „Грами“ музикант - "4 ½", излязъл през януари тази година и предизвикал хвалебствени коментари от страна на музикалните специалисти и рок феновете.

Освен с всички свои хитове, Стивън Уилсън ще ни впечатли с едно истинско шоу. Английският китарист, певец и композитор, работил с имена като Jethro Tull, Yes и Marillion, пътува с изцяло собствено озвучаване, осветление и видеоекрани, по които ще се излъчва впечатляваща мултимедия. За всички зрители в зала 3 на НДК изживяването ще е паметно.

По вече утвърдена традиция за концертите на "Music Jam" в залата ще има специални барове, на които барманите виртуози ще предложат уникални, създадени специално за случая, коктейли с прогресив рок тематика.

Входовете на зала 3 на НДК в деня на концерта ще бъдат отворени в 19:30 часа. За разлика от други концерти, на този няма да има подгряващи изпълнители. Очакванията са Стивън Уилсън да се качи на сцената малко след 21:00 часа, като шоуто му ще продължи около два часа.

Ограничени количества билети за концерта на цени от 40 до 70 лв. все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн.