Modern Talking за пръв път у нас, представени от Томас Андрес

Световната звезда пристига с целия си бенд за двучасов концерт на 14 декември в зала 1 на НДК

OFFNews 26 април 2016 в 12:06 3589 1

Вечните “You’re My Heart – You’re My Soul“, „Cheri Cheri Lady“, „Brother Louie“ и още от най-големите световни хитове на Modern Talking, покорили световните музикални класациите по всички краища на света, ще звучат за първи път в София на 14 декември, изпяти от легендарния и магнетичен глас на самия Томас Андрес (вокал и едната половина от дуото).

Още с първата си песен “You’re My Heart – You’re My Soul“ oт 1984г, Modern Talking достигат до № 1 в класациите на 81 държави по света. Следват не по-малко успешните “You can win if you want” и “Cheri Cheri Lady” oт 1985г, “Brother Louie”, “Atlantis is calling (SOS for love)” от 1986г и още много любими на не едно поколение песни, а от тогава насам албумите на легендарното дуо са разпродадени в над 150 милиона копия по света.

Modern Talking е най-успешната немска поп група в историята за всички времена, а на 14 декември в зала 1 на НДК от 20.00ч ще имаме честта да чуем на живо в София емблeматичният и магнетичен глас на култовото дуо от 80-те и 90-те години – Thomas Andres.

Музикалната икона пристига у нас по покана на Радио 1 и Event Ease за двучасов концерт с най-доброто от музиката на Modern Talking.

Промо билетите за събитието се пускат в продажба от днес /вторник 26 април/. Промо цените са от 40 до 80лв, според мястото в залата, а VIP местата, разположени в непосредствена близост до сцената на зала 1, ще са на промо цени от 99лв. Билетите ще се продават в интернет - на www.ticketportal.bg. Ще могат да се закупят още от Билетен център в НДК, както и в цялата страна от верига бензиностанции OMV, книжарници Booktrading, магазини Пикадили, На Тъмно и др.

Преди за първи път да разтърсят София (на 14 декември), хитовете на една от най-големите поп банди за всички времена ще зарадват феновете в Санк Петербург и Москва през юни и в Чикаго, ЛА и Хюстън (САЩ) през август 2016.

Точно преди Коледа в зала 1 на НДК ще посрещнем и “изживеем” едни от най-обичаните и дълго чакани у нас световно известни парчета в изпълнение на изключителния Thomas Andres oт Modern Talking.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!