Ясни са всички групи за Midalidare Rock In The Wine Valley

Scarlet Aura, Sevi, Конкурент и Hammerhead ще подгряват публиката в долината на виното.

OFFNews 03 април 2017 в 12:04 6581 0

Фестивалът в долината на виното е в пълна готовност да посрещне феновете на рок музиката. След като първоначално бяха обявени световните имена - W.A.S.P., Gotthard, Dirkschneider и Doro, днес станаха ясни и групите, които ще подгреят публиката в Могилово. Това са:

Scarlet Aura – Румънската група, която спечели сърцата на българските фенове на Kavarna Rock се завръща на роден фестивал и отново ще можем да чуем вокалистката им, която е определяна за най-добрия женски глас в северната ни съседка.

Sevi – Мелодичните българи, които успяха да се наложат като една от успешните нови рок банди. В биографията си вече имат 2 студийни албума, DVD и 3 европейски турнета.

Конкурент – Основани в далечната 1986-а година и утвърдила се като една от водещите рок групи в България. Много от най-известните български музиканти са започнали кариерата си в Конкурент. Досега групата е издала 7 албума.

Hammerhead (трибюта на Metallica) - Създадени са през 2012 година трибют бандата на Metallica доби популярност в България и се превърна в една от любимите подобни групи у нас. Момчетата постигат успехите си използвайки оригиналните китари, озвучителната и периферна техника използвани от Metallica.

Line up по дни:

09 юни, петък

Battle of the bands
Hammerhead (трибюта на Metallica)

10 юни, събота

Scarlet Aura
Doro
Gotthard
Победителят от Battle of the bands

11 юни, неделя

Sevi
Конкурент
Dirkschneider
W.A.S.P.

„Midalidare Rock In The Wine Valley” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни 2017-а година. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи, както и на място в Мидалидаре. Цените на билетите за целия фестивал са:

- 70 лева (редовна цена) - до 31 май 2017г.
- 80 лева (last minute) - от 01 до 11 юни 2017г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови