Хю Лори води 2 очарователни дами за концерта си у нас

OFFNews 28 май 2014 в 18:06 2915 0

Хю Лори.
Хю Лори.

За концерта си в Зала 1 на НДК на 11 юли известният британски актьор и певец Хю Лори ще доведе и 2 очарователни дами със себе си.

Едната от изпълнителките, които ще пеят с Лори, е родената в Гватемала Габи Морено. Морено е носителка на Латино Грами за „Най-добър нов изпълнител“ от 2013 г.

Другата красива част от триото е соул певицата Джийн Макклейн.

С тези две попълнения и заедно с „The Copper Bottom band“ общата численост музиканти, която ще излезе на сцената заедно с чаровния англичанин, е 9.

Те ще представят вълнуващ репертоар от танго, джаз и блус стандарти, подправени с много чар и хумор.

На въпроса какво да очаква публиката от шоуто, в наскоро дадено интервю за канадската преса Хю Лори отговаря: “Надявам се, че хората ще правят всичко това, което би трябвало да правят. Да се смеят, да плачат, да танцуват и всякакви подобни неща ... не искам представянето на албума да е просто рецитал. Искам да е драматично, романтично, забавно и вълнуващо – да бъде истинско Шоу!”.

Органзаторите на събитието от EventEase, с подкрепата на Артишок, пускат в продажба билети и за втори балкон на зала 1 на НДК, тъй като тези на партера са на привършване.

Цената на билетите за втори балкон е от 50 до 65 лв. Те могат да бъдат закупени в интернет от www.ticketportal.bg, както и от Билетния център в НДК и Билетна каса на зала Арена Армеец.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови