Quantcast

Хитра лисица и зайка-полицайка се развихрят в кината от 4 март (трейлър)

OFFNews Последна промяна на 03 февруари 2016 в 16:33 5462 0

Винаги усмихнатата и позитивна Поли Генова влиза в ролята на амбициозната и решена на всичко полицай Джуди Хопс в най-новото анимационно приключение на "Дисни" – "Зоотрополис", който тръгва в кината на 4 март.

„Джуди Хопс е една много енергична и смела млада дама, която е толкова целеустремена, че понякога си мечтая да имам нейния хъс и кураж,“ разказа Поли за най-новия образ, на когото дава гласа си. Компания в озвучаването на филма ѝ правят Богдана Трифонова – Боги от „Стартер“ по БГ Радио, и Александър Сано, нашумял с ролята си на Косъма в „Под прикритие“, който скоро влиза в ролята и на телевизионен водещ в „Мама готви по-добре“ по bTV.

Джуди е изпълнена с оптимизъм и твърдо решена да преследва детската си мечта до самия край – а именно да стане полицай. Ник Уайлд е чаровен далавераджия, израснал и познаващ всички тайни на големия град. Пътищата на естествените в природата врагове се пресичат в "Зоотрополис" – град като никой друг и свят, където няма хора, а животните са „антропоморфни“ - сложен термин, който означава, че вървят на два крака, носят дрехи и ползват последния писък на модата при мобилните телефони. Необичайният тандем, който двамата заформят по неволя, ще трябва да разреши най-заплетения и голям случай в историята на града.

Ще станат ли Ник и Джуди приятели? Как така мистериозно изчезват животни? Ще намери ли Джуди мястото си в полицейския участък или ще трябва да признае провала си и да се върне у дома?

Всички отговори – в "Зоотрополис" от 4 март в кината на 2D и 3D! С гласа на Поли Генова като полицай Джуди Хопс.