Hip-Hop Souls Vol. 8 в "Mixtape 5"

ОFFNews 24 ноември 2016 в 14:43 2272 0

Hip-Hop Souls Vol. 8 ще се случи в клуб "Mixtape 5" на 3 декември. Неусетно, идеята Hip-Hop Souls стана на 1 година, после и на 2. Отбеляза го с два мощни рождени дни, които, верни на първоначалния си замисъл, се случиха в различни столични заведения.

Hip-Hop Souls Vol. 8 е естествената еволюция на всичко случило се, с което да покажем на къде е тръгнал българският хип-хоп, коментират организаторите.

Очаквайте хип-хоп, DJ-инг, брейкденс, бийтбокс, графити и като цяло субкултурен свят. Така нещото, започнало живота си със споделянето на интереси в социална мрежа се превърна в регулярно събитие, което общите усилия на хората зад HHS, VULSIMA и DJ RUD FELLAH превърнаха в очакван софийски празник, който в най-скоро време ще бъде изнесен и в други градове. В началото на декември предстои публиката да се събере на едно място с изпълнители като легендарните X-Team или младият SECTA, твърдият ATILA, суровият MD BEDDAH или една от най-стикованите комбинации в хип-хоп средите като ЖЛЪЧ и ГЕНА! Уникални диджеи като: STARTERAs, RAWLAND, AKASHA, UNKLE BILLY и RUD FELLAH!

Не пропускайте да станете част от тази грандиозна хип-хоп сбирка срещу 8 лв., а след 22:00 часа 10 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!