Група „Ревю“ се завръщат на сцената с нов албум

ОFFNews Последна промяна на 09 ноември 2016 в 16:44 8894 1

Група „Ревю“ се завръщат на сцената с нов албум – „РевЮлюция“, който ще бъде представен на 25 ноември от 20:00 часа в зала 3 на НДК.

„Бунтът е завинаги, свободата - вечно млада.” – това е и мотото на групата, с което ще ни посрещнат тази есен в Националния дворец на културата в рамките на ХХХ издание на Киномания.

На сцената ще ни очакват Васил Гюров, Кристина Серафимова, Деян Драгиев и Веселен Йовчев.

Билети на касите на Билетен център – НДК и в мрежата на Ticketportal.

Повече за групата:

Групата бележи своето начало през 80-те години на миналия век. Създатели са Васил Гюров, Димитър Воев и Кирил Манчев, които първоначално създават група „Кале”.

Първият им концерт е доказателство за свобода на духа, защото още след третото парче, което изпълняват на сцена биват свалени. Причината е, че песните им са твърде дръзки и предизвикателни за времето си. Така те се утвърждават като бунтари. Групата претърпява промени в състава си и така се ражда и „Ревю”, като към нея се присъединяват Бойчо Карабойчев и Милена Славова.

Групата бързо печели любовта и симпатиите на публиката и музикалните критици, като бива наградена в много български конкурси за авторска музика.

Режисьорът Иван Ковачев посвещава филм на „Ревю”, който носи името "Директор на водопад" и разказва историята на групата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови