"Гората на ужасите" се игра на пълна зала в БКИ Лондон

Четенето с музика на Искра Ангелова и приятели развълнува публиката

OFFNews 20 октомври 2022 в 10:16 1697 4

Снимка Венелин Пиперов

"Гората на ужасите" в Лондон

Aктрисата и журналист Искра Ангелова гостува в Лондон с моноспектакъла си "Гората на ужасите" по текстове на Георги Марков, Георги Господинов и Стефан Бочев. Събитието, което събра част от българската общност в града, се състоя в Българския културен институт, съобщава БТА.

"Поредно знаменателно събитие се състоя в Български културен институт Лондон.
"Гората на ужасите"- моноспектакъл на актрисата Искра Ангелова по текстове на Георги Марков, Георги Господинов и Стефан Бочев, премина с бурни реакции от страна на публиката.
Колаборацията от четене на тъжни, смешни и чудовищни текстове разчувства публиката. Прекрасните музикални произведения, изпълнени от триото Цветелина Найденова, Явор Гайдов и Венелин Пиперов подсилиха реакциите на зрителите. Спектакълът съдържаше и видеомонтаж на архивни кадри от времето на Георги Марков и Стефан Бочев. Публиката напусна залата разчувствана, спомняйки си и връщайки се назад към отминалите събития, които са неизменна част от историята на България.


Благодарим на талантливата Искра Ангелова, малката и прекрасна Алиса Пиперова и уникалните музиканти Цветелина Найденова, Явор Гайдов и Венелин Пиперов.


Благодарим на прекрасната и емоционална публика, изпълнила салона на Галерия София.
До нови срещи!" пишат от института в своя публикация в социалните мрежи.

Пътуването на "Гората на ужасите" се осъществи и с подкрепата на програма "Творчески стипендии" на НФК.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!