Forever Crazy в София: Голи, съблазнителни и авангардни (видео)

OFFNews 16 май 2013 в 01:20 9341 1

Снимка: Antoine Poupel
Снимка: Antoine Poupel

На 17 и 18 май легендарното парижко кабаре Crazy Horse гастролира в София и ще представи програмата Forever Crazy в зала 3 на НДК.

Forever Crazy е създадена в памет на основателя на Crazy Horse - авангардния артист Ален Бернарден.

Шоуто предлага селекция от най-добрите номера в репертоара на кабарето: класиката в жанра “Боже, спаси нашия Барешкин”, създаден от лейтенант от британската армия, с който красавиците откриват всяка програма от 1989 г., както и танцът на талантливия френски хореограф Филип Декуфле от 2009 г. “Криза? Каква Криза!”, инспириран от световната икономическа криза и др.

Програмите на кабарето притежават изключително силен психологически заряд, благодарение на ефектните сюжетни миниатюри, изпълнени от пленителните танцьорки, и мистичните специални ефекти.

В София 11 изящни момичета от Crazy Horse ще бъдат облечени единствено в лъчите на специалните светлинни ефекти и няма да оставят нито една преграда пред тържеството на възвишената еротика и женствеността.

Forever Crazy е великолепен синтез на прекрасни тела, стилни костюми, оригинална музика и високотехнологични светлинни ефекти.

Представленията на Crazy Horse в зала 3 на НДК  са на 17 и 18 май от 20 и 22.30 ч.

Билети – в мрежата на EVENTIM и на касите на НДК. Билетите са от категории: VIP и стандартни.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови