Есенно Умопомрачение в театралните салони в София и страната

OFFNews Последна промяна на 12 октомври 2019 в 14:28 3294 0

Театрална къща Viva Arte представя новата си постановка за мъжете, които се опитват да разберат жените, но така и не успяват. На сцената отново ще видим Асен Блатечки, Койна Русева и Стефан Иванов, но този път подкрепени от новите театрални лица Никол Карабинова и Никола Парашкевов.

За някои пиесата „Умопомрачение“ от Сам Бобрик може да се окаже „твърде правдоподобна, за да е смешна”. Тя изнася нагледен урок по лицемерие, с какъвто може да се сблъска всеки в реалния живот. Пълнокръвните образи и пикантният хумор превръщат пиесата в остроумна комедия за живота на един мъж, който сякаш притежава всичко, но накрая целият му живот се преобръща на 180 градуса…

Животът е бил благосклонен към Майлс Гладстон. Бизнесът му процъфтява, той е заменил първата си съпруга с разкошна млада жена, а дъщеря му наскоро се е омъжила щастливо…
Без предупреждение, обаче, нещата се объркват за горкия Майлс. Зашеметяващата му млада съпруга го напуска, завистливият му бизнес партньор го изхвърля от фирмата с измама, а бракът на дъщеря му се разпада. А за да стане още по-зле, Майлс научава, че бившата му жена, с която той иска отново да се събере, излиза с момче на половина на нейната възраст… Ето как Майлс започва да преоценява всичко, което е имал, но пропуснал.

ПРЕМИЕРНИ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ: 

17.10.2019 – ДТ „Адриана Будевска”, гр. Бургас SOLD OUT
18.10.2019 – Открита сцена „Сълза и смях”, гр. София SOLD OUT
24.11.2019 - Открита сцена „Сълза и смях”, гр. София
28.10.2019 - ФКЦ, гр. Варна
29.10.2019 – ДТ „Адриана Будевска”, гр. Бургас

Режисьорът Борислав Чакринов превежда силния актьорски състав през тази забавна комедия на обратите, създавайки един свеж спектакъл, който кара публиката да се залива от смях, но и да се замисли за превратностите на живота. Умело написаният текст е дело на награждавания американски писател Сам Бобрик, който е написал над 30 театрални пиеси и е успешен сценарист на популярни телевизионни сериали като „Омагьосване”, „Семейство Флинстоун”, „Умирай умно”, „Шоуто на Анди Грифит” и др.

Без да искаме да разкриваме интригата, мъжете ще понаучат едно-две неща по трудния начин, но дамите със сигурност ще заобичат „Умопомрачение”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови