Един ден до партито на носителите на "Грами" DJ Dirty Vegas

ОFFNews 14 май 2015 в 15:27 2215 0

Носителите на "Грами" – британските DJ Dirty Vegas пристигат в петък вечерта за първото си и дългоочаквано парти в София на 15 май.

Събитието, което ще се състои в просторното фоайе на НДК – ниво 2 ще открие DJ Смърф от Метрополис, а колегата му Стивън ще постави точката му, най-вероятно “по светло”.

Входът за влизане на публиката ще е от външните стълби до кафе "Costa" НДК. Ще има указателни табели.

Организаторите напомнят, че събитието е 18+.

Вратите за партито в НДК ще бъдат отворени за публиката в 21:00 часа, а на място ще има и мобилна каса за билети. Цената им ще бъде същата, каквато е и днес – 30 лв. за билет. Желаещите да се снабдят предварително с пропуск – могат да го направят в интернет на www.ticketportal.bg и от Билетен център в НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец”, верига магазини на Office1Superstore, Booktrading, книжен център Гринуич, магазини “На Тъмно”.
Предвидена е и зона за пушачи - Терасите на ниво 2.

Самите Dirty Vegas пристигат в София в деня на партито – 15 май, а веднага след него отлитат зa Las Vegas, където е следващата им парти спирка. У нас двамата британци ще предствят освен най-силните си парчета през годините то и някои от най-новите от последния им албум - "Photograph". Без съмнение ще прозвучи и кавъра на парчето на Duran Duran - Save a Prayer, който е включен в него и вече се радва на огромен успех. Албумът им предстои да излезе на пазара в началото на лятото.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови