Eagle Eye Cherry с първи концерт в България

Изпълнителят на "Save tonight" идва в София на 4 март 2023 година

OFFNews 11 октомври 2022 в 11:33 1155 0

Eagle-Eye Cherry

Снимка https://www.facebook.com/EagleEyeCherryofficial

Eagle-Eye Cherry

Една от големите звезди на поп и рок музиката от края на 90-те години Eagle Eye Cherry идва за концерт в България.

Авторът на хитовете "Save Tonight", "Falling in Love Again", "Are You Still Having Fun?", "Long Way Around", "Feels So Right", "Skull Tattoo" и "Don't Give Up" предстои много скоро да издаде нов албум. С най-доброто от него и своята кариера предстои да го видим у нас.

Концертът ще се състои на 4 март 2023 година в Pirotska 5 Event Center от 19:00 часа.

Eagle-Eye Lanoo Cherry, както е истинското му име, е роден в Швеция. Той е полубрат с друга звезда на поп музиката от края на 80-те - певицата Нене Чери.

Зад гърба си певецът има 5 студийни и един концертен албум, а песента му "Save Tonight", с която става световноизвестен достига до пето място в класацията за сингли в САЩ и до шесто място във Великобритания. През 1997 "Save Tonight" е отличена с наградата "Rockbjörnen" в категорията "Шведска песен на годината 1997".

Билети ще се продават онлайн и в мрежата на Евентим от 10.00 часа в сряда 12 октомври, съобщават организаторите от BGTSC, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“58 в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Електронните билети не е необходимо да бъдат отпечатени, ще бъдат сканирани през телефона.

Всички фенове под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.
Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно - с придружител и попълнена декларация.


Предстои обявяването на допълнителна информация!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови