Дуетът ''Молец'' започва турнето си от софийския стадион Юнак

OFFNews 20 юни 2023 в 10:24 2231 0

Молец с Ованес Торосян

Снимка Личен профил във Facebook

Молец с Ованес Торосян

Дуетът „Молец“ започва турне, наречено „Албум“, от софийския стадион „Юнак“. Събитието е на 29 юни, съобщават организаторите. Специално участие ще има актьорът Ованес Торосян.

„В сърцето на музиката на „Молец“ лежи търсенето на същност, красота, смисъл и упора. Чрез своята емоционално наслоена музика, те докосват всяка нишка на общочовешкото преживяване. Техните песни допират дълбините на душата и остават отпечатък във всеки слушател, независимо предхождащият му път, възрастта или музикалните му предпочитания“, коментират организаторите. Това са първите рапъри, които цитират Чът Бейкър и Вонегът.

По думите им в концерта ще се включат музиканти, танцьори, актьори като Ованес Торосян, визуални артисти като MP Studios (фестивалът Lunar). Режисьор е Крис Захариев, който донесе награди за видеоклипове на дуото и режисира предишния най-голям концерт/спектакъл и филм за групата, наречен „Началото и края“.

„Ние вярваме, че хората са жадни, жадни да чуят истински послания, които разпознават в душите си, независимо дали са скрили от себе си с планина от пръст и камъни тази истина, криеща се в тях. С „Албум” искаме да създадем преживяване. Преживяване, в което можеш да се почувстваш", каза Юлиан Славчев от „Молец“.

„Чрез нашата музика се надяваме да вдъхновим всеки да търси, да иска тая пръст, тея камъни да ги разтури, да стигне пак до себе си", допълва Кристиян Макаров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки