Ден на отворените врати и старт на сезона в Армията на 17 септември

ОFFNews 08 септември 2017 в 16:26 3391 0

Искало ли ви се е някога да надникнете там, където се случва театъра?

Ще имате възможност да надникнете зад кулисите на театър "Българска армия" на 17 септември и да разберете как се подготвят актьорите преди представление. 

Входът е свободен, а актьорите от трупата на театъра ще отворят вратите на ул. „Раковски“ 98 в 11:00 ч. Известните лица от малкия екран и сцената ще се преобразят в ролята на гидове, които ще развеждат гостите си из историята на театъра. 

Всички ще могат да разглеждат и да се снимат с театрални костюми и експонати в специалния селфи корнър.

От 11 ч. на сцена-клуб „МаксиМ“ новите лица от трупата на театъра ще четат приказки за най-малките, докато техните родители се разхождат из потайностите зад сцената. Бате Ненчо също ще допринесе за магическата атмосфера на този ден със своите фокуси в 12 ч.

В 16 ч. на сцена „МаксиМ“ ще излязат Стефка Янорова, Антоанета Добрева–Нети, Луизабел Николова, Пламена Гетова и Сабина Коен за репетиция на комедията „Вдигай завесата“, за която може да закупите билети по 7 лв. и да гледате в 19:30 ч.

Всички гости на театъра са поканени да изпият чаша кафе в кафе-клуба на театъра, а вечерта ги очаква първата за сезона постановка – „Завещанието на целомъдрения женкар“.

Билетите за всички постановки през септември, октомври и ноември са на специална цена от 7 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!