"Четири серии" на Ървин Олаф в Националната галерия

OFFNews 08 септември 2016 в 06:30 6049 0

Изложбата „Четири серии“ на световноизвестния холандски фотограф Ървин Олаф може да бъде видяна до 19 октомври в Националната галерия в София. Тя е част от фестивала „Фотофабрика“, организирана с подкрепата на Мтел.

„Мъка“, „Черни“, „Здрач“, „Изгрев“ (Grief, Blacks, Dusk, Dawn) са определяни като едни от най-емоционално въздействащите фотографски серии на Олаф, който е сред най-известните и разпознаваеми фотографи на съвременното визуално изкуство. Името му се свързва с рекламни кампании за Levi’s, Microsoft и Nokia, а самостоятелните му изложби са обиколили целия свят. През тази година негови творби са показвани в Испания и в Русия.

Ървин Олаф ще пристигне у нас през октомври, за да бъде специален гост на церемонията по награждаване на победителите в журналистическия конкурс за технологии, иновации и наука Mtel Media Masters. Участието на популярна и обществено значима личност, която говори за това как новите технологии и иновациите ни променят, е запазена марка на събитието, което тази година ще се състои на 18 октомври в София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови