Барабанистът на 'Аеросмит' съди колегите си от групата

ОFFNews 23 януари 2020 в 14:03 2927 0

Барабанистът на „Аеросмит“ Джоуи Крамър ще съди колегите си. Причината е несправедливото му изключване от рок групата преди шоуто за наградите „Грами“, пише сп. „Ролинг стоун“, цитирано от БНР.

В съдебния си иск Крамър изтъква, че през 2019 година е получил незначителна травма. Заради нея той временно преустановил репетициите и концертните си изяви с групата.

През есента на миналата година той отново бил готов да се присъедини към бандата, но му било отказано. Според ищеца това противоречало на условията на подписания от него договор.

Заради случилото се Крамър няма да може да участва на гастрола на „Аеросмит“ на церемонията по раздаването на наградите „Грами“ на 27 януари. Той ще отсъства и от възпоменателното шоу, посветено на групата. Барабанистът обясни, че се съди с бандата не за пари, а заради лишаването от възможността да присъства на тези гастроли.

Представител на „Аеросмит“ коментира обвиненията на Крамър с обстоятелството, че барабанистът не можел да се присъедини към групата заради неговото „емоционално и физическо състояние“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови