AC/DC готвят албум с Аксел Роуз

OFFNews 06 февруари 2018 в 15:12 7760 0

AC/DC се готвят да издадат албум с Аксел Роуз от Guns'n'Roses, както и да продължат съвместните си турнета. 

Това заяви биографът на групата - журналистът Мъри Енгълхарт, на когото се позовават редица британски музикални издания.

"Спекулирайте колкото желаете, казвал съм го и преди и пак ще го кажа - АС/DC ще продължи с концертите с Аксел като вокал и ще издаде нов албум с него. С този ход Ангъс подготви сцената за бъдещето", написа Енгълхарт в социалните мрежи.

След множество проблеми и загуби от оригиналния състав на австралийската банда остана само Ангъс Йънг, което накара милионите фенове да заговорят за край на групата. Миналата година братът на Ангъс - Малкълм Йънг, почина, по-рано бандата се раздели с барабаниста си Фил Ръд заради проблеми с властите, а вокалът Брайън Джонсън също прекрати концертните си изяви заради проблеми със слуха.

Ако Аксел Роуз заеме мястото на Джонсън и за нов албум, групата ще напише нова страница в историята на рока. AC/DC неведнъж са записвали името си в нея, независимо от обратите в живота и състава на бандата, която се държи на върха вече над 40 години.

Все още липсва официално потвърждение от щаба на двете групи. В момента Роуз е доста зает с турне с Guns'n'Roses, но заяви, че има желание да продължи партньорство с AC/DC.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови