27-о издание на конкурс за детски рисунки в Япония

Последна промяна на 08 август 2019 в 13:00 1354 0

Започна 27-о издание на конкурса за детски рисунки в Япония – The 27 Annual World Children’s Picture Contest. Конкурсът се провежда под патронажа на Министерство на външните работи на Япония и Министерство на образованието, културата, спорта, науката и технологиите на страната.

В миналогодишното издание на конкурса са взели участие 18 000 творби от 76 държави. Конкурсът се организира от IE-NO-HIKARI ASSOCIATION, японската национална аграрна организация за сътрудничество, която отговаря за културни дейности.

Срокът за изпращане на рисунките с попълнените формуляри е до 30 септември 2019 г. В конкурса могат да участват деца от 6 до 15 години (към 31 декември 2019 г.). Темите на рисунките не са определени.

Български деца са били отличавани с награди в различните издания на конкурса, като през 2015 г. голямата награда бе спечелена от 7-годишната Димана Стоянова.

Повече информация относно конкурса може да бъде получена на следния интернет сайт: https://www.ienohikari-koubo.com/zugacon/english/ .

Формуляр за кандидатстване на английски език.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !