13 български артисти показват най-доброто от концептуалната фотография

ОFFNews 07 септември 2017 в 16:21 4620 0

В една известна песен се пее:

Тази вечер сме млади
Затова нека да запалим света
Може да горим по-ярко и от слънцето....

13 български автора, работещи в полето на съвременната концептуална фотография, ще запалят света и ще горят по-ярко от слънцето, представяйки своите най-нови проекти в галерия "Synthesis" на 11 септември от 19:00 часа.

Концептуалната фотография не дава бързи отговори, но дава възможност на всеки един от нас да приеме предизвикателството да излезе извън границите на традиционното мислене и представи.

Всяка творба отразява индивидуалния почерк на фотографите, разработващи свои собствени визуални идеи и създаващи нови светове в един по-задълбочен контекст. Всичко това придава по-голяма стойност на техните творби, правейки ги подходящи за всички любители на фотографията и колекционерите.

Photoconcept - школа за съвременна фотография, е мястото, където авторите намират подкрепа и знания за развитие на своите умения и самостоятелни проекти.

Участници в изложбата са Александър Николов, Благовеста Цветкова, Боян Султанов, Венелина Катанска, Веско Николов, Владимир Спасов, Елена Атанасова, Ирина Начева, Лиляна Цанова, Мила Иванова, Пламен Янков, Тереза Жиркова, Ясена Попова.

Куратор на изложбата е Ивайло Стоянов.

За повече информация посетете страницата на събитието във фейсбук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови