Проститутка разкри оргия на Манчестър Сити в Ел Ей

OFFNews 07 август 2017 в 10:36 4461 1

Годеницата на Стърлинг ще е бясна от историята

Пиене, проститутки, купони. И това е включвала подготовката на Манчестър Сити в Америка, разкриха таблоидите. Проститутка даде подробности, след като звездата Рахийм Стърлинг й плати двойно по-малко от очакваното. Дамата е бясна за недооценения труд!

Рахийм и неговите съотборници си направили купон след загубата от Ман Юнайтед в Ел Ей. Те ползвали хотел "Риц Карлтън" за своя база.

"Сините" излезли в местен стриптийз клуб да разпуснат. Заведението явно събудило страсти в английския национал. Той се сетил, че има телефона на местна звезда, дадена му от приятел.

Става въпрос за популярна сред спортистите двойничка на Ким Кардашиян. Тя обслужвала сексуално звезди от различни дисциплини.

Уговорката станала и към 4,30 сутринта пияният Стърлинг се прибрал в хотела за любовна среща. Той явно бил попрекалил с алкохола и в съобщението написал номер на несъществуваща стая.

Наложило се да слиза във фоайето, за да вземе пищната дама. Все пак работата била свършена набързо, а двамата заспали.

Сутринта Стърлинг тръгнал рано заради полет на Сити. И забравил да плати. Американката побесняла и му написала съобщение да остави веднага парите.

Футболистът се извинил, че е бил твърде пиян да помни какво са се разбирали. Негов човек оставил все пак плик с кеша на рецепцията. Въпросната "Ким" побесняла, тъй като вътре имало 2000 долара, а не 4000, каквато била уговорката.

Стърлинг обаче отказал да я оцени по-високо. Затова проститутката разпространила скандала по медиите. "Взимат толкова пари, а се оказват скръндзи", каза анонимната дама по адрес на футболистите.

Това едва ли ще се хареса и на мениджъра Пеп Гуардиола. А и на годеницата на Рахийм, от която има дете.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови