Най-скъпата хотелска стая в Монте Карло е посветена на Сена

OFFNews 28 май 2017 в 10:50 2247 0

Добре дошли в най-скъпата хотелска стая в Монте Карло тази седмица. Тя струва скромните 69 000 паунда за една нощувка. Стая 3002 в хотел Fairmont, е истинска мечта за всеки един фен на Формула 1.

Цената си струва, тъй като точно на това място легендата Аертон Сена е остядал по време на състезателната си кариера. Сега стаята в хотела се отдава под наем, за да събере средства за Института Сенна, който набира пари за деца в неравностойно положение в Бразилия.

Сред най-любопитните предмети в помещението е шлема на Сена от победата на Гран при на Монако от 1987 г. и един от неговите състезателни костюми.

Също така, в стаята има 10 снимки на легендарния състезател, селектирани лично от майка му, както и много други артефакти, които са част от спомените за бразилеца.

Персоналът на хотела е в готовоност да посрещне гостите си този уикенд за Гран При на Монако, въпреки, че според слуховете в стаята вече се е настанил един от големите фенове на Формула 1 и режисьор на Междузвездни войни - Джордж Лукас.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови