Григор Димитров се е срещал отново с Мария Шарапова

OFFNews 17 март 2017 в 20:02 19374 0

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е имал дълга среща с бившата си приятелка Мария Шарапова преди няколко месеца в Ню Йорк.

Това разкрива самата Шарапова в обширно интервю за списание "Вог", като материалът е посветен на предстоящото й завръщане в тениса след изтърпяване на наказание за употреба на мелдоний.

Двамата се разделиха през лятото на 2015 година, като от думите на Маша се разбира, че връзката им е приключила със скандал. Преди няколко месеца обаче тя не издържа и отива при него в Голямата ябълка.

"Говорихме си пет часа и бяхме последните посетители в ресторанта. Той беше толкова важна част от моя живот. Григор е много деликатна и сложна личност. Беше хубаво", спомня си с носталгия Шарапова и се впуска и в размишления защо не й върви в любовта.

"Може би съм труден характер. Искам да имам деца, но сега съм фокусирана върху работата си. Може би затова връзките ми се разпадат. Не мога да пожертвам нещо от себе си заради друг. Какво означава да има баланс, мразя тази дума. 50 на 50 значи да даваш само половината", казва още Шарапова, която във времето извън тениса си е поживяла доста добре.

"Хаха, изпих повече алкохол, отколкото през целия си живот досега, но това е защото за първи път имах време за социален живот", казва още Маша, чието първо участие след изтичането на наказанието ще бъде на турнира в Щутгарт в края на април.

Публикация, споделена от Maria Sharapova (@mariasharapova) на

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови