Бащата на каръка Дрейк прибра 300 000 долара от залози

OFFNews 26 юни 2019 в 15:24 2239 0

Снимка Instagram: Drake

Бащата на канадския рапър Дрейк - Денис Греъм е регистрирал печалба от 300 000 долара, след като е заложил, че баскетболния отбор Торонто Раптърс ще стане шампион на НБА.

Триумфът тима бе абсолютна сензация. Канадците победиха в 6-я мач от финалната серия срещу шампионите от последните две години Голдън Стейт Уориърс със 114:110 и по този начин се поздравиха с историческия успех. 

Така Греъм на практика се превръща в нещо като талисман за Раптърс. Точно на другия полюс е Дрейк, който си навлече гнева на много хора от спортните среди.

Рапърът си спечели репутацията на "черна овца". Къде на шега, къде наистина, в някои отбори забраниха на своите спортисти да се снимат с него.

Един от фрапантните примери е футболистът Левин Курзава от Пари Сен Жермен. Той си публикува снимка с Дрейк, а след това бе част от отбора на ПСЖ, който загуби с 1:5 от Лил в най-тежкото поражение на клуба от 19 години насам.

"Проклятието" застигна редица футболисти Пиер-Емерик Обамеянг, Джейдън Санчо, Серхио Агуеро и Пол Погба. Друга ударна "жертва" е боксьорът Антъни Джошуа, който шокиращо загуби шампионския си статут. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови