Слави: Изборът е ясен - човек, който подкрепи протестите, и човек, който не е разбрал кой е прав на протестите

OFFNews 19 ноември 2021 в 14:26 3363 0

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов потвърди подкрепата на ИТН за действащия президент Румен Радев на балотажа в неделя и призова избирателите на формацията си да направят същото.

Според него вотът въобще не е приключил.

"Aко мислите така и не излезете да гласувате, знайте, че статуквото от последните 12 години разчита точно на това", обяви шоуменът политик във фейсбук.

И обясни какъв е изборът - избираме между човек, който подкрепи протестите срещу Борисов и Гешев, и човек, който не е разбрал „кой е прав на протестите“.

Ето какво написа лидерът на ИТН:

Изборите въобще, ама въобще не са приключили. В неделя предстои изключително важен избор - кой ще е президент на Република България в следващите 5 години. Дали изборът е предрешен? Aко мислите така и не излезете да гласувате, знайте, че статуквото от последните 12 години разчита точно на това.

Изборът е ясен – избираме между човек, който подкрепи протестите срещу Борисов и Гешев, и човек, който не е разбрал „кой е прав на протестите“.

Избираме между човек, който не е плашлив, и човек, който плашливо прави стъпка назад при срещата си с опонента.

Избираме между човек, който изпълва със съдържание президентската институция, и един сламен човек, срам за академичната общност.

Аз и моите колеги от „Има такъв народ“ препотвърждаваме подкрепата си за Румен Радев. Това е нашият свободен избор. Знам, че и вие, които подкрепихте „Има такъв народ“, също сте свободни хора и може да направите своя свободен избор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови