Елена Йончева ще лобира за нов закон за спорта

OFFNews 14 март 2017 в 11:53 1436 1

Водачът на листата на "БСП за България" за Хасково Елена Йончева се срещна със спортната общност в града в залата на хотел Родопи. Бяха поставени ребром въпросите за разрушаването на ученическите селекции и детски школи в ранна детска възраст, както и нежеланието на учителите да допускат треньори и скаути на млади таланти в училищата.

Бе обсъдена и нова методика за физическо обучение на учащите с цел да се работи целанасочено за по-здрвословен режим. Всички тези мерки, целят избягване на наднормено тегло и диабет от първи тип в ранна детска и юношеска възраст. Спортната аудитория на именити спортисти и треньори от Хасково, Свиленград, Димитровград и Харманли напомни позабравената поговорка, че лев, даден за спорт пести 5 лева за здраве. Елена Йончева обеща да лобира за нов закон за спорта, както и да се въведат конкретни и значими данъчни облекчения за фирми, спонсориращи българския спорт. 

ИЗБОРИ 2017

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16008

1

Nik68

14.03 2017 в 13:52

Изговори каквото имаше да се говори при прездинта, оправи границата изхвърли Бойко от политиката, сега се очаква да оправи и спорта.