Quantcast

Шефът на БЕХ: "Газпром" е написала нули до 10 януари за заявките на "Овергаз"

OFFNews Последна промяна на 31 декември 2015 в 11:42 5859 13

Снимка Нова телевизия

Жаклен Коен.

На 30 декември в „Булгартрансгаз” пристигна писмо от „Газпром Експорт”. Писмото официално е адресирано до „Овергаз” и е с копие до „Булгартрансгаз”. В него ясно е посочено, че срещу заявката на „Овергаз” за доставка на природен газ за януари месец има поставени нули.

Това заяви пред Нова телевизия шефът на Българския енергиен холдинг Жаклен Коен.

Тук става дума за търговските взаимоотношения между две компании, които са извън контрола на държавата, но тя не може да стои и да гледа безучастно, каза Коен.

Той твърди, че има нули срещу заявките на „Овергаз” за дните от първи до десети януари.

Коен каза, че при нужда "Овергаз" може да поиска нужните количества газ от държавното дружество.

Имаме готовност да реагираме, няма да оставим хората на студено, дори и „Овергаз” да не сключат договор с нас, категоричен беше той.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.01 2016 в 22:15

Колко е две и две, де?

-

На вас платените тролове колко ви трябва? Щото имаме силата да го направим и... 20!
Разбира се преди да ти сложим въжения ченгел на празната ти кратуна.

01.01 2016 в 19:41

"Свободно-пазарно зомби" - достойно да си го принтна на фланелка. Добре го каза. Иначе, не ми се водят дискусии от сорта Мизес vs. Кейнс. Свободният пазар да ти е проблема.
Колко е две и две, де?

01.01 2016 в 19:28

"КТБ ще стане когато фалира БЕХ"

БЕХ ще фалира единствено по причина на това, че "честни частници" на държавна служба го фалират умишлено.

А ти си тъпо "свободно-пазарно" зомби, което не може да събере две и две.

01.01 2016 в 19:24

Троянов, тъпако, богатият дали е забогатял по честен или нечестен път го решава съдът. Ама не народния съд, не и този, който имаме в момента, а онзи, за който ни изпопадаха зъбите да обясняваме на простолюдието, че ни е необходим и онзи, който ти и подобните на теб малоумници, и Волгин блокирахте. Ами на ти сега. Нека да те крадат и да си скъсан цървул. Това сте си заработили.

01.01 2016 в 18:58

Овергаз можеше да е напълно на Газпром, и газът много по-евтин. Но руснаците са решили да дават лапане на националната ни олигархия, подърк за приятелство. Да ама не.. Олигархията на Турция и България напълно се е надупила на американците, и напълно сътрудничи срещу руските интереси. Храни куче да те лае!"В момента обаче, в който дадеш инструмент на десницата за разправа с тази олигархия - а именно отнемането на нейната собственост, което е политическия еквивалент на удар с чук в топките, десният почва да върти очи, да говори несвързано и всячески да отбягва тази тема. Същото стана на дебата - Ганев стигна до задънената улица - олигархия има, но няма как това да се промени насила. Волгин каза точно обратното - "ами дайте поне да опитаме". Направи ми впечатление, че точно в тази част присъстващият на дебата мастит бизнесмен Сашо Дончев, очевидно прероден като закален либертарианец в този си живот, почна да нервничи. Той усети, че десният икономист е в капан, от който няма мърдане. След това, когато Волгин вече предложи наистина да опитаме да вземем собствеността на олигарсите (не на всички богати по принцип, а просто на тези, които са забогатели по нечестен начин), защото, цитирам дословно, "това са нашите пари", Дончев вече не издържа и почна да мърмори на висок глас: "Не са вашите пари. Не са вашите пари". Тогава Волгин нанесе големият удар - "Добре де, на другите ще ги вземем, вашите може и да ги оставим...". Мисля, че този дебат ще се запомни с това. С нервниченето на Дончев и с готината шега на Волгин." Нали Волгин е русофил, защо тогава русия е изсипвала злато върху Дончев, а той е хапал ръкъта която го храни. Сашо Дончев:
""Изглежда все повече хора разбират, че най-опасните думи са: "Здравейте, аз съм от правителството и съм тук, за да помогна." Казал го Роналд Рейгън преди много години, но констатацията му е особено вярна днес, за ситуацията в България." - от сайтът му - за радикален капитализъм - без държавна намеса, за без демокрация и правителство, за ниски заплати, ниски данъци, и платен въздух.

“Булгаргаз” ЕАД, дъщерно дружество на „Български Енергиен Холдинг” ЕАД

Български енергиен холдинг ЕАД (БЕХ) е търговско дружество със седалище в София, България. То е изцяло държавна собственост и концентрира основната част от държавните активи в енергетиката.

Държавата да не му помага, а да остави тълпата да му търси сметка.

31.12 2015 в 20:06

Заявка какво означава, тоест кой е заявителят? А иначе сте цензура!

31.12 2015 в 19:21

Ясно по-долу става ясно, че не Газпром, а друг е посочил нулите, тоест заявките! Заявка на български какво означава?

31.12 2015 в 16:43

Хубави игрички си играя другарю тъпанар, т.е. българин.

31.12 2015 в 15:32

В ерата на имейла някви хора получават писма, че и ни занимават с тях

31.12 2015 в 14:05

Извършва се саморазправа със Сашо Дончев и кражба на частни активи. КТБ ще стане когато фалира БЕХ и завлече данъкоплатците. Едно е сигурно, с неграмотен електорат това са резултатите в условията на БГ "демокрация". Май ще се налагат силови мерки.