Остават на сухо в центъра и на още 7 места в София

OFFNews 13 ноември 2015 в 06:27 3358 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чумерна" в Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на живеещите по ул. „Чумерна" от ул. „Ангиста" до ул. „Св. Св. Кирил и Методий"; по ул. „Св. Св. Кирил и Методий" от ул. „Чумерна" до ул. „Дунав".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Шишман" в Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на живеещите по ул. „Цар Шишман" от ул. „Аксаков" до ул. „Славянска". 

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Граф Игнатиев" в Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 12:00 часа на живеещите по ул. „Граф Игнатиев" от бул. „Христо и Евлоги Георгиеви" до бул. „Васил Левски"; по бул. „Васил Левски" от ул. „Граф Игнатиев" до ул. „Генерал Паренсов".

Във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Новачки" в кв. „Бенковски", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на живеещите в селото от жп. блоковете до жп. гара „Илиянци"; кв. „Бенковски".

Във връзка с преустройство на водомерен възел на ул. „Йосиф Обербауер" в жк. „Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на живеещите на ул. „Йосиф Обербауер".

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Широки път" във вилна зона „Малинова долина", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа живеещите на ул. „Тръстеник", ул. „Бяла река", ул. „Папур".

Във връзка с разкриване и диагностика на уличен водопровод на ул. „Блато" в с. Мировяне , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на живеещите на ул. „Петко Каравелов", ул. „Ветрен", ул. „Казанджийска", ул. „Блато", ул. „Мировско шосе".

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Димитър Стоичков" в с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в селото.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Любляна" в кв. „Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на живеещите по ул. „Любляна" от ул. „Киевска" до ул. „Никола Петков".

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Егреците" във вилна зона „Беловодски път", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на живеещите на ул. „Егреците", по ул. „Стар Беловодски път" от ул. „Беловодски път" до ул. „Акация", ул. „Планинарска песен", ул. „Малкото копито".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови