Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Водата спира в 9 района на столицата

OFFNews 12 ноември 2015 в 06:25 3732 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от компанията.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Средна гора“ в Банкя се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на живеещите по ул. „Средна гора“ от ул. „Сливница“ до ул. „Зора“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод по ул. „Окол“ в Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на живеещите на ул. „Методи Иванов“, ул. „Тепето“, ул. „Требаго“, ул. „Стръмна“, ул. „Брацигово“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод по ул. „Зора“ в с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 8:00 до 17:00 часа на живеещите на ул. „Хризантема“, ул. „Зора“, ул. „Стара ливада“, ул. „Стара планина“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул.“Пъстър свят“ в кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на живеещите на ул. „Пъстър свят“.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Борис Ковачев“ в кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на живеещите на ул. „Шиндра“, ул. „Борис Ковачев“, ул. „Ханчето“, ул. „Камчия“.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Александър Стамболийски“ в Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на живеещите на ул. „Панайот Волов“, ул. „Шейново“, ул. „Георги Раковски“, ул. „Антим“ I.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Иван Георгов“ във „Военна рампа“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на живеещите по ул. „Проф. Иван Георгов“ от ул. „Локомотив“ до „река Суходолска“.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод по ул. „Панорамен път“ в м. „Гърдова глава“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на живеещите в местността на ул. „Панорамен път“ (четни номера) от ул. „Чукар“ до ул. „Меча поляна“, ул. „Росен“, ул. „Деян Попов“, ул. „Ботко войвода“, ул. „Бял равнец“, ул. 627, ул. „Бойна слава“, ул. „Панчарица“, ул. „Клек“, ул. „Сребриста липа“, ул. „Студен кладенец“ от ул. 627 до ул. „Морени“, ул. „Петко войвода“ от ул. „Панорамен път“ до ул. „Сребриста липа“.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове по ул. „Александър Стамболийски“ в Казичене, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на живеещи на ул. „Цар Борис III“, ул. „Околовръстна“, ул. „Георги Бенковски“, ул. „Димитър Ашов“. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!