НАП пусна и мобилно приложение за лотарията с касови бележки

OFFNews 12 декември 2015 в 12:22 5129 2

От днес всеки регистриран потребител в лотарията на НАП и МФ може да въвежда данни за касови бележки и чрез мобилното приложение на НАП, съобщиха от агенцията.

Приложението може да се изтегли през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS или през Google Play за телефони с операционна система Android. Фискални бонове могат да бъдат регистрирани и чрез телефона на агенцията 0700 18700.

До момента сайтът, е посетен близо 5 млн. пъти, регистрирани са близо 3 млн. касови бележки на обща стойност 41 млн. лв.

Първият късметлия от данъчната лотария ще бъде определен на 20 декември по БНТ1. Всяка седмица в продължение на година НАП ще връчва по един смарттелефон с четириядрен процесор, всеки месец - 40 инчов смарт 3D телевизор, а голямата награда - лек автомобил с всички екстри, ще бъде изтеглена по Коледа догодина.

Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16 ноември 2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Подкастът на OFFNews