HeleCloud сред най-добрите облачни компании в света

OFFNews 23 декември 2017 в 16:31 6592 0

HeleCloud е сред финалистите в тазгодишното издание на Cloud Awards Program - в категориите „Най-добра облачна инфраструктура“ и „Най-обещаваща стартъп компания“. Тя е и единствената европейска компания, бореща се за отличие в двете категории.

В Cloud Awards Program се включиха над 300 компании от Северна и Южна Америка, Австралия, Европа и Близкия Изток, като само 118 от тях ще се състезават за отличие в 18 категории.

„Да бъдем сред финалистите в Cloud Awards Program е голямо признание за усилената работа на целия екип на HeleCloud, неговата отдаденост, високи постижения и иновации през последната година", коментира Добромир Тодоров, главен изпълнителен директор, HeleCloud.

Cloud Awards e международна програма, която отличава постиженията и иновациите на клауд лидерите, иноваторите и организациите, преминаващи към облачните технологии. Финалистите в състезанието се оценяват от международно признато експертно жури.

HeleCloud е бързо развиващ се технологичен консултант и доставчик на облачни услуги и инженеринг в платформата на Amazon Web Services. За малко повече от година компанията е изградила високоефективна комбинация от методологии, системи за работа, знания, умения и стратегически партньорства за ефективно внедряване на облачните технологии и постигането на най-високи стандарти.

HeleCloud бе отличена за „Пробив в търговията и инвестициите – навлизане в нов пазар в България и Великобритания“ от Британско-българската бизнес асоциация и за най-иновативен стартъп в тазгодишното издание на наградите на Българската аутсорсинг асоциация и Българската асоциация на софтуерните компании. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews