„Газпром” е спрял подаването на газ за „Овергаз” през нощта

OFFNews Последна промяна на 01 януари 2016 в 17:46 10562 21

„Газпром” е спрял подаването на газ за „Овергаз” в полунощ, количествата, необходими за клиентите на частната компания посредник, са били подсигурени от „Булгаргаз”. 

Обстановката е нормална в момента, мина без сътресения тази нощ, увериха директорите на „Булгартрансгаз” Георги Гегов и на БЕХ Жаклен Коен, цитирани от бТВ. „ Овергаз” трябва да платят на „Булгаргаз” количествата газ, които държавната фирма е подсигурила на клиентите на компанията.

1.5 млн. кубически метра газ на денонощие са допълнителните количества, които „Газпром” праща. Проблемът е решен благодарение на усилията на българската страна и на доброто отношение на „Газпром” и руската страна към българската, увериха от „Булгартрансгаз”. 

Имам уверение, че цената на природния газ няма да се увеличава за България, каза още Георги Гегов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.01 2016 в 00:29

http://www.youtube.com/embed/azRiuBudWVc 1 000 000 преглеждания

02.01 2016 в 13:39

А на студено да седиш искаш ли? Я излез и се съблечи пред Народното събрание да видим стиска ли ти? мишок.

02.01 2016 в 13:00

Щом като Газпром/Русия са толкова надеждни партньори, по-добре без тях. Не им ща на мурзилките нито меда, нито жилото.

02.01 2016 в 12:12

Боряна, а не е ли правилно да се говори така за най-големия ти бизнес партньор с уважение и доста скромност? Не знам как са Ви учили във ваше село, но по-света за партньори винаги се говори с уважение особено при публично изявление. Такак трябва да се говори за Газпром и за Русия и за Турция и за Германия, за Гърция, дори за Македония.

Дори да мразите до дъното на душата си даден клиент или доставчик, когато говорите с него/нея или за него/нея пред външни лица, това е единствено допустимия тон. ако искате после си взимате някойколега и един час псувате по техне адрес, но когато се говори навъ се изразвявате кутлурно и скромно....

това са някакви прости човешки праивла. Учат се първите 7 години....

02.01 2016 в 11:27

защо нашите държавни служители-в случая този Георги Гегов и неговите подчинени продължават да ГОВОРЯТ ЗА РУСИЯ ЗА РУСКАТА СТРАНА, както те наричат партньора отсреща, С ВИДИМО СТРАХОПОЧИТАНИЕ И УГОДНИЧЕСКО НАГАЖДАЧЕСТВО ---"благодарение на усилията на българската страна и на доброто отношение на „Газпром” и руската страна към българската, увериха от „Булгартрансгаз”. Доброто отношение от страна на Русия. Хайде бе. Целта е по далечна отколкото тези гъзолизци и страхливци им се привижда. Тук трябва да кажа, че тон на това говорене дава ЛИЧНО БОРИСОВ.

01.01 2016 в 23:55

пичове, седите и се пцувате един другигу, а не си задавате елементарни въпроси, като например кой е тоя жаклен коен, дет е назначен за шеф на бех

докато не започнете да намирате трите ценни думи в трийсет-редов текст, няма какво да претендирате за начетеност и информираност

01.01 2016 в 19:31

ърнест ми май да на теб съм ти писал.

Имаше публикации как СД искал да изкупи дела на Газпром.

Дела на Газпром е 50% - 49.3% ги държи Газпром Експорт ии 0.7% самия Газпром....СД също има 50%. тоя малкия дял от 0.7% се продава, като епрдложен на сегашните акционери. СД иска да зкупи обаче целия дял на Газпром т.е. всичко....явно не са се уговорили за условията и сега СД посредством секретарката си пищи че му крадат фирмата.....ти си задай въпроса как български гражданин има средства да стане с 50% партньор на Газпром в Овъргаз....нужно ли е да ти казвам....дори да му откраднат бизнеса, той е точно толкова негов колкото е мой или твой. Просто тъпото леке се вози в по-хубава кола от нас...това е разликата - тъпака е един шеф на стройтелно монтажна бригада...

01.01 2016 в 19:21

Off, коментар 12 към моят въпрос ли е.
Явно има нещо такова, иначе не виждам логика. Но пък СД толкова ли му е акъла да се опитва да лизга Газпром. Не го допускам, умен мъж е, ама знае ли вече човек.

01.01 2016 в 19:15

Запомнете синия надпис от картинката. Никога, ама никога не бих купувал от тях.

01.01 2016 в 19:09

Е как бе,нали това беше сценарий Пеевски да вземе бизнеса на С.Дончев.Как така се оказа че Газпром са спрели газоподаването на Овъргаз.Нали не беше вярно,и Н.Терзиева ни обясняваше че незнаели за спирането на газта от Русия за тях?