Quantcast

Директорът на София Тех Парк подаде оставка

OFFNews Последна промяна на 15 март 2016 в 22:08 8985 11

Елица Панайотова

Снимка Computerworld

Изпълнителният директор на София Тех Парк Елица Панайотова подаде оставка, съобщи "Сега". 

Решението на Панайотова все още не е гласувано от Борда на директорите на компанията.

Промяната не е отразена и в Търговския регистър.

Според регистъра мандатът на Елица Панайотова изтича през 2020 г.

На последното заседание на Борда е решено дружеството да има двама изпълнителни директори - за инфраструктурата и за научната дейност в Тех Парка.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.03 2016 в 09:22

Е вие сега ше изкарате цвинокио бяла хризантема, момина сълза направо, ако не назначи плевню за нов мандат. Несправедливо е някак си. Пък и не бързайте дза се радвате. Не се знае дали няма да изберат още по-омразно и безмозъчно жуже за Главнокомандващ.

16.03 2016 в 08:50

Така е, но да не забравяме също, че не знаем подчехлюв докога ще е главнокомандващ 'армията'. Цветанът още не се е произнесъл за следващия 'спечелил' президент.

16.03 2016 в 08:03

@уточнител
Да не забравяме, че Плевньо е главнокомандващ, пък армията колкото и да е малко все някакви дежурни ще намери, най-малкото като приземиха бойната авиация на всеки град му трябва по един да гледа небето и да вика като види вражески самолет, да вика защото може някой да е забравил да смени батериите на сирените или да е забравил да плати на телекома за връзка със сирените.

16.03 2016 в 07:19

Ооо, некакво подчехълче отрано пляка минуси :)

Добрутро.

16.03 2016 в 06:51

Нормално, сега като се разхвърчат 4 милиарда за строителната мафия архитектите ще искат да са по-близо до тях.

София тех парк беше далавера, докато се строи, сега какво, да кеси там за едната чехлюва заплата ли?

Успешните ора се ориентират бързо фобстановката.

16.03 2016 в 05:15

Не мисля, че оставка е достатъчна. Както съм казвал и преди, който е бил в компанията на Плевньо за повече от 5 минути е изцапан за цял живот. Колкото до бизнеса, той трябва да проверява дали стартъпа е финансиран по схеми близки до Плевньо и да бяга, иначе рискува голяма каша. Кражбата на интелектуална собственост, не е като кражба на злато, което ако не са те хванали, можеш спокойно да си харчиш. При интелектуалната собственост има едни хартийки, наречени патент, които са способни да спрат и Гугъл и Макрософт, след което някой ще трябва да плати загубите, само че такива огромни фирми ще претърпят загуби за милиарди, дрисня като Плевньо и другарчетата му няма да могат да платят с пари и ще стане много интересно времето, в което ще живеем.

16.03 2016 в 01:54


Ъ-ъ, още не им е ясно. Това са организми, обучени на далавери, кражби, лъжа. За тях не съществуват понятията труд, мислене, творчество. Там има само "развитие", "кариера", "реализация". С английски акцент.
Така и сега ще търсят място, където да си разбият главите в стената.
Като ренета инджова, между другото:) Която след като беше Премиер на Моята страна, се завлече за машинописка в американски селски партиен клуб, откъдето ме учеше да живея. А сега плаче, че не ми пука за нея.

16.03 2016 в 00:06

Май на някои хора почна да им става ясно, че ИТ-то не е като източването на европари със строителство на магистрлки и офисчета...

15.03 2016 в 23:59


Каква драма, какъв съспенс, дами и господа! Какво стана с живота ни ...(((
Господи, научи ме как да си срежа вените надълго!

Така и никога няма да научат, че технопарковете не са лъскави сгради и рекет.

15.03 2016 в 23:16

шундата на Диков си тръгва заедно с него - дано да е завинаги, макар че винаги щеше да е прекалено късно - оправиха тотото и на правнуците си и нанесоха непоправими злини на София...