Банка "Виктория" отваря на 12 декември

OFFNews 11 декември 2014 в 11:52 2975 0

Дъщерната на КТБ търговска банка "Виктория" отваря на 12 декември, петък. Тогава ще започнат и разплащанията с клиенти, припомниха от банката.

Решението за отварянето е взето на 19 ноември.

От утре дебитните карти, издадени от банката, ще бъдат активни и средствата в тях ще могат да се теглят от банкомати и ПОС терминали на други банки и търговци.

В офисите на банката ще се обслужват сметките само на клиенти с изтекъл срок на дебитната им карта.

Левови и валутни преводи ще се приемат за изпълнение в офисите на банката.

Валутните преводи ще се изпълняват само със “SPOT” вальор, т.е. два работни дни от датата на нареждането.

Средства на каса ще се изплащат, както следва:

- до 2000 лева дневно – без предварителна заявка;

- над 2000 лева (1 000 евро/1 500 щатски долара) дневно – със заявка от два работни дни. Предварителна заявка няма да се изисква в случаите на теглене на депозити на датата на падеж.

Функционирането на интернет банкирането на Банката ще продължи в режим на пасивен достъп. Възстановяването на всички останали операции, съгласно предоставените потребителски права, ще се осъществи в най-кратък срок, се казва в съобщение на банката.

"Наличните парични средства на ТБ „Виктория” ЕАД покриват изцяло размера на привлечения ресурс от фирми и граждани и гарантират възможност за пълно удовлетворяване на вложителите. С цел осигуряване на Вашето качествено и навременно обслужване Ви молим, искания за закриване на картови и безсрочни сметки да бъдат депозирани при възстановяване обичайния ритъм на работа на Банката", призовават от ТБ "Виктория".

ТБ "Виктория" бе поставена под специален надзор от 22 юни 2014 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови