АПИ: Оправяме пътя до Рилския манастир

OFFNews Последна промяна на 24 август 2015 в 11:42 3801 2

20 км от пътя за Рилския манастир ще бъдат ремонтирани със средства от Европейския фонд за регионално развитие чрез ОПРР, съобщи Агенция "Пътна инфраструктура". 

Чрез два пътни възела ще се осъществява връзката му с магистрала "Струма", това са "Кочериново" и "Бобошево", уточняват от АПИ.

За осигуряване на връзка на населените места до трасето на участъка от Дупница до Благоевград е предвидено изграждането на 4 пътни възела. Това са: 
-п. в. „Дупница-юг“, който осигурява връзката с път II-62 Кюстендил – Дупница и достъпа на жителите на община Дупница, Кюстендил и Бобов дол до автомагистралата;
-п. в. „Бобошево“ – връзка с път III-104 Бобошево – Четирци. Този пътен възел осигурява връзката на жителите на община Бобошево до трасето на лот 2;
-п. в. „Кочериново“ – осигурява директната връзка с път III-107 за Рилския манастир и на жителите на общините Кочериново и Рила до трасето на АМ „Струма“;
-п. в. „Благоевград“ – връзка с път III-106 Благоевград – ГКПП Станке Лисичково и на жителите на община Благоевград с магистралата. Това съоръжение ще служи и като етапна връзка с път Е-79 преди изграждането на лот 3 от АМ „Струма“. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.08 2015 в 12:41

мутрата ще ходи да се моли - не го е хванала свещенната вода от плиска.
спомняте ли си напъните на илия павлов да гради църкви в арбанаси ?
...всяка асоциация е случайна :)

24.08 2015 в 12:21

Целта на инфраструктурното строителство на Бойко Мутрата от СИК не е да се направи ефективна, качествена и бърза комуникация, а да се усвоят едни пари чрез фирмите на Сульо, Пуульо и Цървульо, които са подставени лица, и усвоените пари да се изнесат със самолета на Авиоотряд 28 извън България в офшорната сметка на Царя от Банкя.

Задължително условие към псевдо-строителите е, да строят некачествено, за да може после да се краде и чрез ремонтните дейности по вече новопостроените пътища/мостове и т.н.