6 района в София на сухо днес

OFFNews 17 ноември 2015 в 06:18 2705 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Никола Вапцаров“ в жк.„Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на живеещите по ул. „Мала планина“ от ул. „Карамашев“ до бул. „Никола Йонков Вапцаров“ №6; ул. „Драгалевска“ бл. 32, ул. „Беломорски проход“ №51. 

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Ненко Балкански“ в кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на живеещите на ул. „Ненко Балкански“ и ул. „Гергьовче“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Георги Стаматов“ в ж.к. „Надежда“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на живеещите по ул. „Кумановски бой“ от ул. „Царевец“ до ул. „Възрожденска“, ул. „Георги Стаматов“, ул. „Кръстьо Кръстев“. 

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лазурно утро“ в кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на живеещите на ул. „Росна китка“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дъбиците“ в кв. „Кумарица“ гр. Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на живеещите на ул. „Светлина“, ул. „Дъбиците“, ул. „Леярска“, ул. „Стадион“, ул. „Хаджи Димитър“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Македонска“ в с. Световрачене, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:30 часа на живеещите  по ул. „Липа“ от ул. „Здравец“ до ул. „Македонска“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!